Kippen, eieren, Pasen...

6 april 2019

Het was een heel boeiende periode, de laatste twee weken. We kregen bezoek van stagiaires die activiteiten kwamen doen rond STEM. Zo leerden we oplossingsgericht denken…wat niet gemakkelijk lijkt! We gingen een voormiddag sporten naar Rollebolle. Tijdens onze wekelijkse wandeling ging we op zoek naar kippen. We zagen ook een paard met haar veulentje! Terug op school zijn we aan het werk gegaan: kippen schilderen, een knutselwerkje uit de “inspiratiemuur”, ons werkboekje… En natuurlijk was er ook tijd voor feest: Machteld was jarig en Elli en Jana verjaren tijdens de vakantie.

Geniet van de vakantie en Vrolijk Pasen!

Via deze link kan je de foto’s zien…http://www.kizoa.com/Movie-Video-Slideshow-Maker/d260085583k2382719o1l1/kippen-eieren-pasen

Laat een reactie achter
Pasen : eitjes overal !Activiteiten maart

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.