Hallo! Hier zijn we weer!!!

4 september 2019

Afbeeldingsresultaat voor jules klas

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor jules in de klas

 

Hallo iedereen, 

Hier zijn we weer, volledig uitgerust en opgeladen na een deugddoende, zonnige vakantie!  Voor heel wat kinderen zijn de eerste stapje op de speelplaats gezet, andere gingen naar een nieuwe klas en nieuwe juf, …  Spannend…  Voor mij was het ook spannend: nieuwe kleuters, nieuwe gewoontes, …  Elkaar leren kennen.  Het is iedere keer een beetje zoeken.  Ik geniet nu al van mijn nieuwe klasje.  Ieder jaar zie ik ook mijn vorige klasjes groeien en ontwikkelen tot trotse dametjes en stoere ventjes !  

 

 

Gerelateerde afbeelding

 

IK KAN DAT AL!!!

Kleine kindjes worden groot en ze kunnen steeds meer…  Dit zetten we in ons eerste thema eens in de bloemetjes.  We stimuleren de kleuters om zelfstandig te worden, dit gebeurt stap voor stap. Als ze iets kunnen mogen ze daar natuurlijk heel trots op zijn!  Zelfstandig je jas aandoen, je symbool herkennen en daar je jas bij hangen, alleen naar het toilet gaan, …  en nog een heleboel andere dingen.  Op een speelse manier herhalen we alle afspraken met een positieve bevestiging! 
Jules, de klaspop zal hen daarbij begeleiden of soms eens iets helemaal verkeerd doen…  
Jules kan wel al heel goed zijn jas helemaal alleen aandoen, de juf zegt: hocus, pocus, pats, ik wou dat Jules zijn jas aan was!  En ziehier het resultaat:
 

Afbeeldingsresultaat voor Jules jas aan

 

Jullie zijn waarschijnlijk heel benieuwd om enkele foto’s van in de klas te zien… Ik laat jullie niet langer in spanning, hier zijn ze danhttps://photos.app.goo.gl/ordEiqzZUQ1Sp1pVA

Afbeeldingsresultaat voor jules in de klas

Er zijn nog enkele kleuters die geen reservekledij mee hebben gekregen naar school.  Zou het mogelijk zijn om die mee te geven? (goed naamtekenen aub)

Ziezo, tot binnenkort!  Groetjes juf Ine en juf Famke

Laat een reactie achter
De eerste schooldag in 1ste kleuter Averjaardag van Sarah-Maria

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.