Proficiat Loïc en het carnavalsfeest

2 februari 2021

Schminken Rotterdam | Carnaval - simpel & snel | Miss Creatief

Lou viert carnaval - De Voorleeshoek - YouTubeOp woensdag 10 februari 2021 vieren we met de kleuterschool het carnavalsfeest. Die dag mogen de kinderen verkleed naar school komen.

Gelieve uw kind géén leger-of gevechtskledij aan te doen. Wapens (pistool, zwaard,..) zijn niet toegelaten. U hoeft zeker niets aan te kopen, kijk even of je leuke spullen hebt om uw kind om te toveren in een gek figuur.  Moest u toch iets aankopen, gelieve geen onesie aan te schaffen.  Een onesie is niet zo handig tijdens het toiletbezoek.  Wij kijken er alvast naar uit!!!

Klas6sintmichiel: Gelukkige verjaardag, Rune!

Gelukkige Verjaardag Met Clown Stripfiguur Met Ballonnen En Taart Met  Kaarsjes Illustratie Geïsoleerd Op Wit Royalty Vrije Cliparts, Vectoren, En  Stock Illustratie. Image 27273878.Motteheure-A2Loïc is 3 jaar geworden,

en dit hebben we met een hele enthousiaste klas gevierd.

Proficiat flinke vriend!!!

Geniet maar mee van de foto’s:

Welkom en hiep hiep HOERAAAAAAAA!Verjaardag Elise
Alle reacties (2)
  • Annie Devriendt
    2 februari 2021 at 22:58

Dank u wel prachtige fotos van Loicje en zijn vriendjes. Opa en meme van Loicje.