Herfst en paddenstoelen

30 oktober 2019

 

 

 

Hallo,

De thema’s herfst en paddestoelen werden uitgewerkt samen met juf Laura. De kleuters gingen verschillende malen op stap en konden genieten van het herfstweer. Ook bij regenweer is het fijn wandelen met laarzen en paraplu! De kleuters ontdekten en hoorden heel wat ; er stond een herfsttafel in de gang, we startten een paddenstoelenkweekzak op , er werd geknutseld, geschilderd, teloefeningen en taaloefeningen gemaakt, verhalen over de herfst, het scheppingsverhaal werd verteld …

ons volgende thema : FLESSEN EN DOPPEN . Geef gerust flessen mee ! Dank !

 

Laat een reactie achter
Kabouters en paddenstoelenAlle kleuren van de regenboog

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.