Onze handjes

23 november 2019

Deze week vertelden we over onze handjes. Het accent lag voornamelijk op vele spelletjes met de handen en leuke speelliedjes. We hebben onze handjes waargenomen, hebben afdrukken gemaakt met onze handen en rond de handen getekend…  Het leuke boekje ” mijn handen dansen ” stond centraal gedurende het thema

Afbeeldingsresultaat voor mijn handen dansen Afbeeldingsresultaat voor mijn handen dansen

Hier alvast één van de liedjes…

Afbeeldingsresultaat voor handjes klap voetjes stap"

Ook in de catechesemomentjes stonden de handen centraal : met mijn handen doe ik leuke dingen, met mijn handen kan ik mooie dingen maken, met mijn handen maak ik iemand blij, met mijn handen doe ik goede en minder goede dingen,…

Afbeeldingsresultaat voor sinterklaas"Vandaag was het openingsmoment met alle lln en kls voor het komende sinterklaasfeest. We zullen de Sint en de Pieten moeten ter hulp schieten want het kleine sloepje waar de Sint mee aan wal komt is gezonken met als gevolg dat Sint en Piet hun reservekleren kwijt gespeeld zijn. De hele school zal samenwerken om de Sint en Pieten een nieuwe outfit te geven. Die gaan we dan ook op het komende Sinterklaasfeest (di 3 dec) showen aan de hand van een heuse modeshow.  Wij zullen er alvast voor zorgen dat de Pieten mooie nieuwe mutsen krijgen.

Vanaf volgende week start dus ons thema Sinterklaas. In de klas zullen we vooral benadrukken dat Sinterklaas een heuse kindervriend is waar je zeker geen angst hoeft voor te hebben evenals de Zwarte Pieten. Je peuter/kleuter mag een schoentje meebrengen naar de klas zodat we in de loop van de week eens onze schoen kunnen zetten…

Afbeeldingsresultaat voor schoen zetten

Alvast een prettig  weekend gewenst

gr juf Ine en juf Sabien

 

Laat een reactie achter
Mijn handen dansennovember 2019

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.