Het speelgoed van de Sint...

7 december 2019

We hebben twee spannende weken achter de rug, want we werkten rond Sinterklaas en Zwarte Piet en speelgoed. Het derde kleuter knutselde een huis waar de pakjes in de schoorsteen kunnen en het tweede een “Sint-tak”. We deden telspelletjes en taalspelletjes…Plots werden we in de zaal geroepen: er was een groot probleem met Sinterklaas! De sloep waarmee de Sint vanuit zijn grote stoomboot aan wal komt was gezonken en alles was kletsnat of verdwenen in het water. Zo gingen we allemaal aan het werk om de Sint te helpen. Het tweede kleuter maakte een groot boek en het derde kleuter een mijter, waarmee Sinterklaas in de regen kan ! Het kwam gelukkig allemaal goed, want we kregen groot bezoek en hielden met de ganse school een “modeshow” met alle ontworpen attributen. We kregen ook nog speelgoed voor in de klas!

We vierden ook de verjaardag van Axelle!

Ons volgende thema is “Kerst en Nieuwjaar ” , de kleuters mogen gerust materiaal meebrengen om de klas te versieren of afgedankte versieringen meebrengen om mee te knutselen.

Laat een reactie achter
sintProficiat Ian en Hajar!!!

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.