Gezellige kerst

26 december 2019

Hallo,

 

Gezelligheid konden we goed ervaren tijdens deze weken . De kleuters kunnen het woord omschrijven net als de andere woordkaarten die bij kerst horen . We maakten kaarten en speelden spelletjes. We hoorden het kerstverhaal en maakten het stil . We mochten ‘s morgens met de alle kinderen van de school gaan luisteren naar het kerstverhaal van opa Petson . Als afsluiter mochten we naar de kerk voor een viering . We hebben ons geamuseerd met het bakken van koekjes en onze speelklei gebruikten we voor fopkoekjes !

Hopelijk genieten jullie van de vakantie ! Prettig eindejaar en een heel gelukkig nieuwjaar ?

Laat een reactie achter
Rond de Kerstboom…December-weetjes

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.