De gekke week

29 februari 2020

De carnavalsweek werd inderdaad een gekke week; gekke hoeden,bijzondere voeten en hele speciale kapsels . Iedere dag keken we uit naar de nieuwe creaties  , de mama’s en papa’s deden echt hun best om er iets leuks van te maken.
Tijdens die week was er telkens een gezamenlijk moment met de combiklassen ,op woensdag was het carnavalsfeestje . We werkten klasdoorbrekend om een gek mannetje te knutselen .
We bekeken de woordkaarten van verschillende hoeden,we hoorden verhalen over verkleden en carnaval ,we deden tel-spelletjes met kersen ,we leerden verf mengen om van een donkere kleur een lichte te maken of net omgekeerd …
Na een weekje vakantie gaan we aan de slag met het thema van broederlijk delen :
met de Vlaamse Finn en de Congolese Jeanne ontdekken we wat die twee kinderen delen met anderen ..

te volgen via onderstaande urlboeken lezen