Prettige vakantie!!!

1 juli 2020

Nieuwsbrief

Om het schooljaar af te sluiten heeft de ouderraad terug een heel leuk traktaat gedaan.  Iedereen kreeg een lekker ijsje.  Dank u wel ouderraad, het was heerlijk!!! Geniet maar mee van de foto’s: https://photos.app.goo.gl/9tYqgXHv69vQUgZb9

50plusser.nl :: Zwammen met Rosangela

De 171 beste afbeeldingen van jules | Thema, Kleuterklas ...Beste ouders, superlieve kapoenen,
Mijn vrolijke spring-in-‘tveld peuterkabouters, jullie zijn je schoolcarriere gestart, met kleine onzekere stapjes kwamen jullie op de speelplaats.  Al snel toonden jullie je talenten, je humor, …  En mocht ik genieten van jullie duizenden knuffeltjes.  We hebben elkaar te weinig gezien dit schooljaar maar ik zal zeker jullie nog komen bezoeken bij juf Sabien.  Ik wens jullie het allerbeste toe. 
Mijn andere kapoenen zijn de grote minimensjes van het eerste kleuter.  Tijdens het schooljaar zijn jullie gegroeid en hebben jullie zoveel kneepjes van het kleutervak leren kennen.  Kwebbelen als de beste, knutselen, rollenspelletjes spelen, nadenken en verwoorden, …  Ik ben trots op jullie en ik heb er al het vertrouwen in dat jullie het goed zullen doen in het tweede kleuter.
Verslagen en foto'sDe enige boosdoener dit schooljaar is iets wat we allemaal niet in handen hadden; corona.  We zijn allemaal overvallen geweest en leerden nieuwe woorden en handelingen kennen. (bubbels, ontsmettingsalcohol, maskers, …)  Er kwam een onzichtbare vijand plotseling van wel heel confronterend dichtbij op ons af… Het was een onzekere periode maar we hebben er ook veel van geleerd.  Hopelijk kunnen we in september terug het schooljaar ‘gewoon’ starten.  Maar laat ons eerst genieten van de vakantie.  Ik wil jullie een prachtige, zonnige en liefdevolle vakantie toewensen. 
Ik wil jullie bedanken voor de hele lieve woorden en leuke attenties.  Een dikke zoen aan je (b)engeltje en een warme knuffel van mij.
Groetjes juf Famke

 

 

Prettige vakantie! | BengelBerichten

De 268 beste afbeeldingen van Versjes en liedjes in 2020 | Liedjes ...

 

 

Laat een reactie achter
L3Vakantie

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.