Gaatjes overal

16 oktober 2020

De 100+ beste afbeeldingen van Thema gaatjes/ballen en ballonnen |  ballonnen, thema, gaatjesIk kwam de klas binnen met een doos, maar er vielen allemaal parels uit.  We moesten heel hard lachen.  Telkens als ik de doos wou verzetten moesten we alle parels oprapen die eruit vielen.  Sommige kleuters kwamen bijna niet meer bij van het lachen…  Maar hoe kwam dat toch?  Toen ontdekten we grote gaten in de doos…  Het thema was begonnen, we zochten vanaf toen overal gaatjes…  en we hebben er heel wat gevonden!!!

Ziehier de foto’s: https://photos.app.goo.gl/AHXeg1votUy95tkGA

jules en jonnie de spin copy | Thema, Spin, Herfst

 

 

Volgende week beginnen we aan een nieuw en een heel leuk thema: namelijk spinnetjes…  Het zal een kriebelige week worden.  De kleuters mogen een spinnetje meebrengen naar de klas.  Die spinnetjes zullen we dan allemaal eens goed bestuderen in een terrarium.  Zou het mogelijk zijn om een kaasdoosje mee te geven naar de klas.  Gelieve het te naamtekenen.  Wij gaan terug vlijtig aan de slag!

 

Spinnen deel II – BERTJENS

 

Prettig weekend, groetjes juf Ine en juf Famke 

 

 

Laat een reactie achter
Gaatjes in 1ste kl AVallend mannetje

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.