Thema: 'wat ligt daar op de grond?'

15 november 2020

Voor de vakantie werkten we rond het thema: ‘wat ligt daar op de grond?’ We gingen op stap naar buiten en deden een herfstwandeling. We keken wat we allemaal zagen liggen op de grond: blaadjes, herdstvruchten en ook enkele dieren kwamen we tegen. We verzamelden de herfstspullen en namen ze mee naar de klas om er verschillende opdrachten  mee te doen: kastanjes tellen, takken van lang naar kort leggen, mandala’s maken, herfstvruchten sorteren per soort, … Kijken jullie mee?

 

Laat een reactie achter
Hoera! Primrose is 4 jaar!Welkom Amélie en Marie-Alix!

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.