Sinterklaas

9 december 2020

De afgelopen weken waren heel leuk, spannend en gezellig. Elke morgen keken we in het grote prentenboek: ‘Sinterklaas’. We hielpen de pieten met het snoepgoed te wegen. De begrippen zwaar, licht en even zwaar kwamen aan bod. We deden gekke pieten na en deden een pietendans. In het huisje konden we ons verkleden. Met picknickjes legden we woorden na,  De letter ‘S’ van Sinterklaas werd aangebracht. Op vrijdag hadden we ons schoentje klaar gezet. Toen we maandagmorgen in de klas kwamen, zagen we bij ons schoentje heel wat leuk speelgoed!

Laat een reactie achter
HIEP, HIEP, HOERA! Ian is 5 jaar!Merel is 3 jaar…

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.