De Gruffalo....

1 februari 2021

Waarschijnlijk hoorden jullie thuis al over wat we leerden? Het beest met de scherpe klauwen, zwarte tong, oranje ogen, gifgroene wrat en met paarse stekels van zijn staart tot zijn kop. De kleuters waren helemaal in de ban van de Gruffalo en de slimme muis. Met kosteloos materiaal maakten de kleuters zelf een Gruffalo. Ze zijn prachtig geworden! Op de computer konden de kleuters zelf een monster maken en het verhaal nog eens opnieuw bekijken. We leerden het lied: “De Gruffalo” . Tijdens de schrijfdans maakten we een muis a.d.h.v. een tekenversje. We rijmden er helemaal op los en maakten zelf een versje! Tijdens de godsdienstmomentjes luisterden we naar het bijbelverhaal: ‘David’. Dit verhaal leek een beetje op het verhaal van de Gruffalo. David en Muis zijn allebei klein maar dapper. In de boekenhoek konden we het verhaal naspelen met de stokpopjes.

Benieuwd naar wat we nog deden? Klik op de onderstaande link:

https://photos.app.goo.gl/uaakDchTwywk9c8G6

Vanaf vandaag starten we met het thema: ‘Gekke hoeden’. Indien jullie thuis een gekke of leuke hoed hebben liggen, mag jouw kleuter dit gerust eens meebrengen.

 

Groetjes,

Juf Melissa

Laat een reactie achter
Hieperdepiep voor Jules!!!Madeleine is 3 jaar !!!!

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.