Gekke hoeden

21 februari 2021

De afgelopen 2 weken werkten we rond het thema: ‘gekke hoeden’. Het huisje toverden we om tot een hoedenwinkel waar we heeeeeel wat hoeden konden vinden: hoge hoed, clownshoed, sombrero, heksenhoed, pet, muts, …. . We ontwierpen zelf een gekke hoed. We speelden allerlei spelletjes met de hoeden: uitbeelden van personages, hoedendans, welke hoed is weg? …

Op woensdag vierden we carnaval op school. Iedereen zag er prachtig uit in hun pakjes. Het was een super gezellige dag. Tijdens het muzikale pak moesten we allerlei opdrachten uitvoeren. Aangezien we de opdrachten tot een goed einde konden brengen, kregen we als verrassing heerlijke poffertjes.

De foto’s kan je via de volgende link bekijken:

https://photos.app.goo.gl/1E5nwNQ1GUT4AM9JA

 

Na de vakantie leren we over de ruimte. Indien jullie kleuter spullen van de ruimte wil meebrengen om eens te tonen en erover te vertellen in de klas, mag dit gerust.

Fijne vakantie gewenst!

 

Juf Melissa

Laat een reactie achter
Hoera! Noah is 6 jaar! 🎈Hoera! Kamiel is 6 jaar! 🎉

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.