Dottie de kip

26 maart 2021

De bronafbeelding bekijken

 

 

Deze week hebben we weer heel wat bijgeleerd!   Hoe noemt men de papa van een kuikentje?  En de mama?  Welke geluiden maken ze?  We maakten een paasmandje om onze “buit” van de paashaas te verzamelen.  Kijk maar mee naar de foto’s: https://photos.app.goo.gl/wbe133XWJetp1n3L6

We hadden deze week bezoek in onze klas van Dottie de kip.  Ze had 4 eieren gelegd.  De kleuters waren heel enthousiast. Ze is nog volop bezig om ze uit te broeden…

 

 

 

 

De bronafbeelding bekijkenAfbeeldingsresultaten voor dotties eieren

 

 

 

De bronafbeelding bekijkenDe bronafbeelding bekijken

Marie-Alix  zal 3 jaar worden,

en dit hebben we met een hele enthousiaste klas gevierd.

Proficiat flinke meid!!!

Geniet maar mee van de foto’s:

https://photos.app.goo.gl/yzeHURixH1dpT3Pv8

 

 

 

hart-warm.jpg (2481×3508)

 

De coronamaatregelen overvallen ons weer allemaal.  Het is precies onrealistisch hoe we terug nog meer afstand van elkaar moeten nemen.  Ik vind het heel spijtig maar het is om ieder zijn welzijn en gezondheid.  Ik hoop dat jullie steun en liefde vinden bij elkaar.  Ik zal mijn klasje heel erg missen en vind het jammer dat er terug strengere maatregels moeten zijn.  Maar ze doen het ook omdat het nodig is, bij die gedachte leg ik me neer.  Het is een heel vuil beestje zonder medelijden…  Ik wens jullie de kracht toe om vol te houden en hopelijk tot heel binnenkort. Ik zal jullie kapoen missen.

 Ik wens jullie een gezonde, zonnige en positieve tijd toe.  

Vele groetjes Juf Famke

 

 

Laat een reactie achter
HOERA! Léonore is 6 jaar! 👑Jules zoekt eitjes
Alle reacties (2)
  • Bieke
    29 maart 2021 at 17:20

    Bedankt om aan Marie-Alix haar verjaardag te denken voor volgende week! Leuke foto's :) ze is trots hoor als ik de fotos toon Fijne vakantie […] Read MoreBedankt om aan Marie-Alix haar verjaardag te denken voor volgende week! Leuke foto's :) ze is trots hoor als ik de fotos toon Fijne vakantie Groetjes Read Less

    Reageren

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.