Pompoenen om te zoenen

15 oktober 2021

Beste ouders,

Er is weer heel wat te doen geweest deze week.  Jules had een heleboel pompoenen gevonden en daar gingen we mee aan de slag:  pompoenen tellen, rangschikken van klein naar groot, pompoen wegen, pompoenwafels bakken…  We hebben ook zelf pompoenpitten mogen zaaien. Hopelijk komen er binnenkort kleine pompoenplantje tevoorschijn!!! We leerden ook een leuk versje:

De bronafbeelding bekijken

Twee rondjes voor de ogen.

Een driehoek voor de neus.

Nog een flikkerend licht

voor een pompoengezicht. 

Dit zijn de foto’s van de voorbije twee weken: https://photos.app.goo.gl/AQAdP7zFhjuFGHru6

De bronafbeelding bekijken

Volgende week beginnen we met een nieuw thema: kabouters en paddenstoelen.  Langzaam, bijna ongemerkt verkleurt het bos, van groen naar geel, van rood naar bruin.  De grond wordt bedekt met herfstbladeren.  Die veranderingen zie je, voel je en ruik je overal.  Tijdens de mooie herfstdagen zullen we er van profiteren om de herfst op te snuiven.  

16 ideeën over Jabbertje | grappige teksten, valentijn grappig, teksten

Prettig weekend, groetjes juf Famke

Laat een reactie achter
combiklas 2/3 Bpompoenen om te zoenen

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.